Fugning af badeværelse og vådrum

Professionel fugning af badeværelse

Trænger fugerne på dit badeværelse eller i dine andre vådrum til en kærlig hånd? Hos Fugefirmaet Persson står vi altid klar til at hjælpe dig, uanset størrelsen på opgaven!

Vi har siden 2003 hjulpet både private, virksomheder og offentlige instanser med fugning af vådrum og badeværelser. Vi har hjulpet flere i vores lokalområde omkring København, men vi hjælper også rigtig gerne til andre steder på hele Sjælland.

Skal du bruge fugning af badeværelse i et nybyggeri, eller drejer det sig om en reparation af de nuværende fuger, kan du roligt kontakte os på telefon 23 42 81 62.
Eller kontakt os på  e-mail perssons.fugefirma@gmail.com, så sender vi et gratis tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.


  Kvalitetsresultat ved fugning af badeværelse

  Vores kunders tilfredshed bliver vægtet højt, da vi ved at tilfredse kunder gerne kommer igen. Vi lægger derfor altid vægt på korrekt udførsel og et kvalitetsresultat, når vi står for fugning af dit badeværelse.

  Hvis du skal have udskiftet dine gamle fuger på badeværelset, så skifter vi dem gerne til nogle helt nye.
  Vi udskærer naturligvis først den gamle fuge, renser for fugerester, og derefter fuger vi med en ny flot og blød vådrumssilicone i den farve, du ønsker.

  Når vi laver fugerne i dit vådrum, sikrer vi at de lukker tæt omkring afløb, vinduer, døre samt bad- og bruseområder. Med korrekte og tætte fuger kan du minimere risikoen for, at få skimmelsvamp og mug i dit vådrum. Derudover sikrer vi selvfølgelig også altid for et flot finish, så du fremover kan nyde dine flotte fuger.

  Hvornår skal fugerne i dit badeværelse skiftes ud?

  Oplever du revner eller sprækker i fugerne, er de højst sandsynligt utætte, hvilket betyder fugerne skal udskiftes. Du bør desuden også få undersøgt, om der trænger fugt ned i underlaget, hvis du har mistanke om, at vandet trænger igennem.

  Selv små mængder vand der trænger igennem, kan medføre alvorlige skader. Det skaber nemlig god grobund for svamp og råd, derfor er det vigtigt at få det undersøgt hurtigst muligt.

  Hvis fliserne er lagt oven på et gulv, hvor den bærende del er træ, vil sådan et underlag ikke ligge helt fast, og vil derfor bevæge sig lidt, når du går på det. Dette kan være årsag til at fugerne sprækker.

  Kontroller derfor jævnligt, om dine fuger i badeværelset og vådrum er tætte. Slipper de kanterne kan det være fordi, at der er brugt forkert fugemasse, eller at fladerne ikke blev gjort ordenligt rene inden fugningen. Hvis der er steder hvor fugerne ikke lukker tæt, bør de udskiftes med det samme.

  Lad os udføre fugningen til dit badeværelse

  Mange tager selv udfordringen op, og forsøger sig med fugning af badeværelset på egen hånd. Dette kan dog være en dårlig idé, hvis ikke man har den faglige kompetence, de rigtige materialer og kvalitetssikring. Det er også yderst vigtigt, at man vælger den korrekte bløde fuge til vådrum, i den rigtige farve. Kort sagt er det yderst nødvendigt, at fugen bliver lagt korrekt, så den holdes tæt. Hvis fugen ikke bliver holdt tæt, kan der komme alvorlige vandskader.

  Vi anbefaler derfor 10 ud af 10 gange, at du får en professionel fugemand til at udføre arbejdet. Hos Fugefirmaet Persson er du sikker på, at få en fugemand med flere års erfaring med fugning af badeværelse. Ved at vælge en professionel, er du sikret et korrekt valg af materiale og korrekt udført arbejde. På denne måde sikrer vi, at dit badeværelse holdes tæt i mange år frem.

  Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Ring eller skriv gerne til os, hvor vi sammen kan tage den indledende snak. Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller e-mail perssons.fugefirma@gmail.com omkring din forestående projekt med fugning af badeværelse.

  Uforpligtende tilbud og rådgivning

  Gennem god dialog giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.
  Kontakt os på telefon 23 42 81 62 eller e-mail perssons.fugefirma@gmail.com, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af badeværelse.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button23428162