Professionel fugning af gulve

Står du og skal bruge hjælp til fugning af dit gulv, så har vi ekspertisen til at løse det ved alle slags gulve. For mange er fugning af gulve og skibsdæk en stor og omfattende ting.

Det er derfor vigtigt, at det bliver udført effektivt og med stor præcision. Vi har i mange år ordnet denne form for opgave, og du kan som kunde trygt overlade udfordringen til os.

Hvis du ønsker at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med at fuge trægulv eller andre steder, kan du kontakte os på telefonen 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.


  Fordele ved fugning af gulve

  Trægulve med fuger kaldes ofte for skibsgulve eller skibsdæk, da det er der de hovedsageligt bruges. Fugen mellem brædderne sørger for, at der eksempelvis ikke direkte kommer vand ned mellem brædderne.

  Hvis man har trægulv på badeværelset eller andre vådrum, kan det være en god idé at få fuget sine gulve. På denne måde undgår man at vand og fugt trænger igennem, da det kan føre til fugtskader.

  Derudover vælger en del også at fuge deres gulv, da de måske synes, at revnerne mellem brædderne ikke er så pæne.

  Hvornår skal dine fuger udskiftes?

  Hvis dine fuger begynder at slippe brædderne, ved du det er tid til at udskifte dem. For det første ser det ikke pænt ud, derudover risikerer du også, at gulvet bliver ødelagt, når du vasker det. Hvis fugen har sluppet, kan vandet løbe ned i gulvkonstruktionen og ødelægge den. Det kan være svært at se, om fugen har sluppet helt.

  Du skal derfor helt ned og få undersøgt det grundigt, hvilket kan tage en masse af din tid, hvis du ikke har erfaring med dette. Heldigvis kan en professionel fugemand hurtigt få vurderet, om tiden er inde for at få skiftet dine fuger.

  En huskeregel, som er værd at tage med: Hvis alle fugerne i dit trægulv ser slidte og kedelige ud, skal de helst erstattes med nye flotte fuger.

  Vælg rigtigt første gang

  Når dit trægulv skal fuges er det vigtigt, at du vælger den rigtige gulvfuge, som har den rigtige elasticitet og hårdhed. Hvis fugen ikke kan udvide sig og trække sig sammen, kan der komme revner og sprækker i den. Kort sagt, hvis du vælger en fuge, som ikke er egnet til dit gulv, vil den ikke holde særlig længe.

  Det er ikke en nem opgave at reparere fugerne i gulvet og trægulvet, derfor anbefaler vi altid, at du tager kontakt til en fagmand. Du vil på den måde være garanteret, at du får valgt den rigtige fuge til gulvets behov. Hos Fugefirmaet Persson har vi ekspertisen og erfaringen til, at kunne varetage fugningen af dine trægulve. Vi sørger for korrekt fugning mellem gulv og væg, panel og fodliste. Vi sørger desuden også for korrekt valg af gulvfuge, så du er sikret et korrekt udført resultat.

  Hvis du har brug for vejledning og sparring, kan du tage kontakt til os på 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

  Vedligehold dine fuger

  Efter dine fuger mellem gulvbrædderne er lavet korrekt, er det vigtigt, at du vedligeholder dem, så de fortsat kan fremstå som nye. De fleste gulvfuger bliver rene af en almindelig gulvvask.

  Ring til os for en god pris på fugearbejde

  Vil du høre mere om vores fugeservice, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, så ring til os allerede i dag.

  Lad et professionelt fugefirma stå for fugning af dine gulve, så du er sikret et godt resultat. Hvis du har brug for råd og vejledning til bl.a. valg af materiale, hjælper vi naturligvis også med det.

  Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Ring eller skriv gerne til os, hvor vi her kan tage den indledende snak.

  Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com omkring dit forestående projekt med fugning af trægulve og andre typer gulv.

  Få et tilbud på fugning af gulve

  Gennem god dialog giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.
  Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af gulv.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button23428162