Fugning af køkken

Professionel fugning af køkkener

Hos Fugefirmaet Persson er vi specialister i fugearbejde. Vi kan med vores mange års erfaring, hjælpe dig med at få fuget hele dit køkken til fordelagtige priser. Vi kan hjælpe med alt lige fra rådgivning, til udførelsen af et fugearbejde for alle typer kunder – uanset om det drejer sig om private opgaver, fugearbejde til virksomheder, eller offentlige instanser.

Intet fugearbejde er for stort eller for småt for os.

Hvis du ønsker at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med at fuge dit køkken, fliser, bordplade eller andre steder, kan du kontakte os på telefonen 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.


  Fugning Af Køkken hos Fugefirmaet Persson

  De fleste bordplader i køkkenet støder op til én eller flere vægge – og medmindre at væggen er helt jævn, er det stort set umuligt at få en hel tæt tilpasning mellem bordplade og væg.

  Det er derfor yderst vigtigt, at afstanden mellem bordplade og væg er helt tæt. Hvis ikke den er tæt, kan vand, snavs og madrester, krybe ned mellem køkkenelementerne og væggen, hvorefter det kan være meget svært, at gøre rent.

  Mellem køkkenbordpladen og køkkenvasken er der også en samling, der skal holdes tæt, da området er udsat for meget vand. Er samlingen ikke tæt, vil vandet trænge ind og dryppe ned i skabet under vasken – og med tiden vil det blive til en stor vandskade.

  Hvordan vedligeholder du dine fuger i køkkenet?

  Når dine fuger er lagt er det vigtigt, at du vedligeholder dem, hvis du ønsker, at de skal holde så længe som muligt.

  Det bedste du kan gøre for at beskytte dem, er at holde fugerne rene og tørre dem af, for at undgå at de kalker til.

  Kalken gør det nemlig nemmere for snavs og fedt at sætte sig, hvilket giver gode betingelser for skimmelsvamp.

  Vælg den rigtige fugemasse til fugning af køkken

  Det kan være svært at finde den rigtige fugemasse, især når der findes så mange forskellige fugematerialer. Når du står i byggemarkedet, og kigger på patronerne med alle de forskellige typer fugemasse, er det nemt at blive forvirret.

  For at sikre dig at valget af fuge er korrekt, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til en professionel fugemand, så vil du være sikret et gennemført resultat.

  Hos Fugefirmaet Persson har vi ekspertisen og erfaringen til, at kunne varetage fugningen af dit køkken. Vi sørger for korrekt fugning mellem bordplade og væg, samt andre steder, hvor der kunne være behov for en fugning.

  Ring til os for en god pris på dit fugearbejde

  Hvis du har lyst til at vide mere om vores fugeservice, eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så tag kontakt til os allerede i dag. Lad et professionelt fugefirma stå for fugningen af dit køkken, så er du garanteret et resultat i højeste kvalitet.

  Hvis du har brug for råd og vejledning til bl.a. valg af materiale, hjælper vi naturligvis også med det. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

  Ring eller skriv gerne til os hvor vi her kan tage den indledende snak. Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com omkring dit forestående projekt med fugning af køkken.

  Få et tilbud på fugning af køkken

  Gennem god dialog giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.
  Kontakt os på telefon 23 42 81 62 eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af dit køkken.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button23428162