Fugning af døre og vinduer

Professionel fugning af døre og vinduer

Hos Fugefirmaet Persson har vi siden 2003 hjulpet både private, virksomheder og offentlige instanser, med at fuge vinduer og døre i København og omegn. Men vi kører også gerne på resten af Sjælland, hvis du vil have os til at løse netop dit fugearbejde. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du skal bruge en fugemand, til at fuge vinduer og døre i København eller omegn.

Vi lægger stor vægt på, at levere et flot resultat hver gang vi er ude på en opgave. Vi sørger altid for et langtidsholdbart resultat med et flot finish. På den måde er du sikret en tæt og korrekt fugning omkring vinduer og døre med et super flot udseende.

Med en tæt fugning af vinduer indendørs og udvendigt, kan du også minimere dit varmespild, og derved spare på energiregningen. Du opnår derfor flere fordele, ved at få et professionelt fugefirma, til at udføre fugning af vinduer og døre.

Du kan kontakte os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.


  Vi fuger dine vinduer og døre uanset opgavens omfang

  Vi kan tilbyde både udvendig og indvendig fugning af døre og vinduer. Fugefirmaet Persson hjælper gerne til på både små og større projekter. Så om du er en privatperson, der skal have foretaget fugning af døre eller vinduer i mindre omfang, eller om du er en virksomhed, eller offentlig instans, der skal i gang med et større byggeprojekt – så er vi det rette fugefirma til opgaven.

  Vi tilbyder et stort udvalg af farver, så fugningen passer til murværket og resten af bygningens eller rummets udtryk. Mulighederne er mange, og vi kan med garanti finde den løsning, der matcher dine behov og ønsker.

  Udskiftning af fuger - Hvorfor?

  Selv om fugearbejde ikke er det første der tænkes på, når der tales om vedligeholdelse af hus, har det alligevel stor betydning for huset og dets indeklima. Det er derfor vigtigt, at man jævnligt gennemgår alle sine fuger, og udskifter dem omkring vinduer og døre, både indendørs og udendørs – men også i vådrum hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke udskifter dine fuger, kan det medføre alvorlige skader. Det kan føre til fugtskader, råd og svamp, hvilket skader dit indeklima og din sundhed.

  Hvis du skulle være i tvivl, om hvorvidt dine fuger skal udskiftes, så kontakt os for en uforpligtende snak. Du kan fange os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com.

  Fugning af vinduer pris

  Vi har ingen faste prislister på vores fugearbejde, men du kan være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige.
  Vores fugefirma går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, derfor kan du som kunde altid kan forvente et stykke fugearbejde udført til perfektion.

  Hvis du ønsker at høre mere om priser på fugning af vinduer eller fugning af døre, er du velkommen til at kontakte os.

  Her kan vi have en snak om opgaven og dens omfang, for herefter at kunne finde en god pris, der matcher opgaven.

  Ring til os for en god pris på fugearbejde

  Vil du høre mere om vores fugeservice, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, så tag fat i os allerede i dag. Lad et professionelt fugefirma stå for fugning af dine vinduer, så du er sikret et godt resultat. Hvis du har brug for råd og vejledning til bl.a. valg af materiale, hjælper vi naturligvis også med det.

  Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Ring eller skriv gerne til os, hvor vi her kan tage den indledende snak. Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com omkring dit forestående projekt med fugning af vinduer og døre.

  Få et tilbud på fugning af døre og vinduer

  Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Ring eller skriv gerne til os, og lad os tage en indledende snak omkring omfanget på netop dit projekt.

  Kontakt os på telefon 23 42 81 62, eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com omkring din forestående projekt med fugning af døre og vinduer.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button23428162