Om os

Om Fugefirmaet Persson

Fugefirmaet Persson ApS blev dannet i 2003 af fugemontør og indehaver Thomas Persson.

Opgaverne ligger både i det små, og de større eksklusive, og der bliver lagt stor vægt på professionel udførelse både af kvalitet, service og overholdelse af tidsplaner på fugearbejdet.

Vi forlader aldrig en opgave, før kunden er 100% tilfreds med udførelsen af med vores arbejde.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.


  Kunden i fokus

  Vi er gode til at rådgive fra start til slut, og vi er med hele vejen både ift. god service, rådgivning samt kvalitet. Vi går meget op i kvalitet, og sætter altid kunden i fokus.

  Som fugemand lever man af at efterleve kundens behov og ønsker, og det sætter vi hos Fugefirmaet Persson ApS i højsædet.

  Kvalitet følger prisen, og vi giver individuelle priser på hver opgave, og tilbuddet er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

  Vi gør dog opmærksom på, at det sjældent er det billigste tilbud på fugning, der er det bedste. Vi mener selv at vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige, vi garanterer derfor også et tilfredstillende resultat af det udførte fugearbejde.

  Kontakt Fugefirmaet Persson ApS på telefon 23 42 81 62 eller på e-mail perssons.fugefirma@gmail.com, og lad os stå for hele dit fugearbejde.

  Både private og virksomheder

  Vi har igennem årene arbejdet med en lang række større og mindre virksomheder – alt fra det tidligere Statoil, Mc Donalds, Den Blå Planet til private kunder. Vi fuger store betonelementer i forbindelse med nyopførelser på større projekter, men ligeledes fuger vi også badeværelser og vinduer for privatpersoner. Kort sagt udfører vi alle former for fugearbejde, og vi gør kun brug af den bedste fugeteknik, som vi har tilegnet os gennem vores mange år i branchen.

  Kontakt os gerne hvis du har yderligere spørgsmål eller, hvis du er tvivl om din opgave.

  Indhent et tilbud


   Call Now Button23428162